FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Opstelling Feyenoord tegen PSV: ‘Slot moet improviseren’

Vanmiddag staat de kraker tussen Feyenoord en PSV op de kalender. En Arne Slot zal voor deze wedstrijd deels moeten improviseren. Hij mist namelijk Justin Bijlow, Gernot Trauner en de Poolse middenvelder Sebastian Szymanski.

Timon Wellenreuther is normaliter de man die Bijlow onder de lat vervangt boven Ofir Marciano. In de oefenwedstrijden stond de Belg meestal ook in het doel. Voor zich heeft hij de vier vaste gezichten achterin, waarbij Lutsharel Geertruida opnieuw de rechtercentrale verdediger is en Quilindschy Hartman de linksback is.

Op het middenveld is Timber de vervanger van Szymanski, die de komende tijd uit de roulatie ligt. Hoewel ook Javairo Dilrosun, Mo Taabouni en Ezequiel Bullaude daar uit de voeten kunnen, kiest Slot voor Timber. Daardoor start Dilrosun in de voorhoede, terwijl Santiago Giménez opnieuw de voorkeur krijgt in de punt van de aanval boven Danilo.

Feyenoord kan een grote slag slaan in de strijd om de landstitel door de Eindhovense concurrent op grotere achterstand te zetten. Wint PSV, dan wordt de titelrace zowaar nog spannender. In september PSV in eigen huis met 4-3 van Feyenoord. Dat is de enige nederlaag die de Rotterdammers dit seizoen in competitieverband hebben geleden. Lukt het PSV om Feyenoord weer pijn te doen?

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Timber; Dilrosun, Giménez, Paixão

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *