FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mijn keuze zou vallen op Santiago Giminez’

Voormalig topspits Roy Makaay is een voorstander van Santiago Giminez in de punt van de aanval bij Feyenoord. Dit gaf hij aan tegenover de camera’s van ESPN.

“Het ligt er een beetje aan van welk type spits je houdt, maar ik ben meer voorstander van het type Giménez. Hij is misschien iets minder in het afjagen, maar hij is wel echt op zoek naar goals. Hij heeft misschien in de competitie nog niet zo veel gescoord, maar bijvoorbeeld de goal tegen Lazio, waardoor Feyenoord groepshoofd werd, zie je dat hij niet opgeeft. Ik denk dat het als verdediger gewoon een hele vervelende speler is om tegen te spelen. Danilo kreeg van Slot de complimenten voor het afjagen tegen Ajax, maar het is maar net waar de voorkeur van de trainer ligt,” begint Makaay.

In de afronding heeft de oud top-spits nog een tip voor de Mexicaan. “Persoonlijk denk ik alleen dat als hij (Giménez red.) soms wat beter naar de keeper kijkt, dat hij het rustig kan afmaken. In de jeugd vertelden we al tegen spelers dat je 8 van de 10 keer de oplossing van de keeper krijgt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *