FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot dreigt toch nog snel te vertrekken bij Feyenoord’

Arne Slot liet vandaag aan de supporters weten te zullen blijven als trainer van Feyenoord maar volgens het Algemeen Dagblad zou dit zomaar eens een uitstel van executie kunnen zijn.

Ze schrijven er vanavond namelijk het volgende over: “Ondanks concrete interesse van Leeds United blijft Arne Slot bij Feyenoord. In elk geval voor de rest van dit seizoen. Of de 44-jarige trainer ook komende zomer de lokroep uit het buitenland weerstaat, kan mede afhangen van wat er in de Kuip mogelijk is.”

Net als voetballers zijn ook trainers populair in de voetbalwereld. “En ook trainers maken doorgaans wel de overstap naar wat inmiddels de NBA van het topvoetbal is”, zo vervolgt het medium. “Maar voor Slot komt de trein uit de Premier League nog te vroeg. Middenin zijn tweede seizoen is hij nog niet klaar met Feyenoord. En Feyenoord omgekeerd al helemaal niet met hem.”

De vraag is vooral: wanneer is de tijd wel rijp voor Slot? De krant schrijft hierover: “Het is een belofte die staat voor in elk geval de rest van dit seizoen. Daarna is het afwachten. Een ‘nee’ in februari bij de eerste écht concrete lokroep uit het buitenland, hoeft niet per se ook een ‘nee’ te zijn op de iets langere termijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *