FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Iedereen dacht Feyenoord, maar was al een tijd rond met AZ’

Sven Mijnans wist al een geruime tijd dat AZ zijn volgende club zou worden. De middenvelder kwam deze winter over van Sparta en genoot ook de interesse van stadgenoot Feyenoord.

Mijnans, die onder de rook van Rotterdam werd geboren, gaat zaterdagavond met AZ op bezoek bij Feyenoord. Het grootste deel van de familie van de 22-jarige middenvelder is fan van de Stadionclub. Toen de Rotterdamse interesse in januari uitlekte, stond de telefoon van Mijnans roodgloeiend. “AZ hield het heel erg stil, dus iedereen had het idee dat ik misschien wel naar Feyenoord zou gaan”, zegt hij bij ESPN.

“Maar ik wist in mijn achterhoofd al waar ik naartoe zou gaan, dus ik moest een beetje met ze meepraten.” Mijnans is sterk begonnen in Alkmaar. Vorige week scoorde hij twee keer tegen Excelsior (5-0) en werd hij uitgeroepen tot man van de wedstrijd. “Ik kan me makkelijk aanpassen”, stelt hij. “Als je met betere spelers om je heen speelt ga je zelf ook beter spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *