FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

HARDE KLAP! Mogelijk einde seizoen voor sleutelspeler van Feyenoord

Slecht nieuws voor Feyenoord en Quinten Timber. De middenvelder is namelijk voorlopig uit de roulatie vanwege een knieblessure. Dit hebben de Rotterdammers laten weten via hun digitale huis.

Hij liep de blessure op ongelukkige wijze op tijdens de training in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van aankomende zondag. De middenvelder keer onlangs nog terug van een andere blessure, die hem ook al bijna een maand aan de kant hield.

De middenvelder kwam dit seizoen in 27 officiële duels in actie voor Feyenoord, waarin hij drie keer wist te scoren. Ook was Timber tweemaal aangever. Voor trainer Arne Slot wordt de spoeling op het middenveld daardoor dunner. Sebastian Szymanski ontbreekt ook nog altijd vanwege een blessure, maar de oefenmeester kan wel weer een beroep doen op aanvoerder Orkun Kökcü die terugkeert van een schorsing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *