FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘United of Juventus lonkt voor Feyenoord’

Ajax en PSV werden gisteren uitgeschakeld in Europa waardoor Feyenoord en AZ de Nederlandse trots hoog moeten houden. Alleen kunnen de Rotterdammers zich alvast wel gaan opmaken voor een zware loting.

Het is niet uitgesloten dat Juventus of Manchester United de komende Europa League-tegenstander van Feyenoord gaat worden. Ook de beulen van Ajax (1. FC Union Berlin) en PSV (Sevilla) zijn mogelijke tegenstanders van Arne Slot en consorten.

Feyenoord heeft nog vier andere opties voor de loting van vrijdagmiddag. Daartoe behoren Bayer Leverkusen, Sporting Portugal en AS Roma. Daar komt Shakhtar Donetsk of Stade Rennes nog bij, maar die clubs staan op dit moment nog tegenover elkaar in een verlenging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *