FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Erik ten Hag over Feyenoord-loting: ‘Dan weet ik wie moet benaderen’

Erik ten Hag plaatste zich gisteren met Manchester United voor de volgende ronde van de Europa League. De Spaanse grootmacht FC Barcelona werd over twee duels verslagen. In de volgende ronde lonkt een treffen met Feyenoord.

Na afloop van de wedstrijd verscheen Ten Hag voor de camera van BT Sport en daar was Van Persie ook aanwezig. “Ik denk dat Erik tegen iedereen wil spelen, behalve tegen een team. En dat is Feyenoord”, liet Van Persie, die voor Feyenoord en United speelde, optekenen. “Dan weet ik in ieder geval wie ik zal benaderen voor informatie”, voegde Ten Hag lachend toe aan de woorden van de voormalig profvoetballer.

Ten Hag heeft momenteel echter wel iets anders aan zijn hoofd. Hij ziet vrijdag wel aan wie hij gekoppeld wordt in de Europa League. Aanstaande zondag wacht namelijk op Wembley de finale van de Carabao Cup tegen Newcastle United. “De loting maakt me nu nog niet veel uit. Mijn focus ligt op Newcastle United, dat is nu het enige wat telt. We zullen iedere mogelijke tegenstander serieus nemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *