FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BEKERKRAKER: ‘Opnieuw veiligheidsnetten in De Kuip’

Feyenoord heeft nu al besloten dat er tijdens de bekerkraker met Ajax veiligheidsnetten zullen worden opgehangen. Hier maakt het doorgaans betrouwbare medium 1908 melding van.

Tijdens de vorige Klassieker was dat ook al zo, omdat er gevreesd werd dat er dingen het veld op gegooid zouden gaan worden, met name richting oud-Feyenoorder Steven Berghuis. ESPN gaat daarom opnieuw camera’s op het dak van De Kuip plaatsen, zodat er over de netten heen gefilmd kan worden.

Op die manier hebben de kijkers thuis het minste last van de netten. “Ook de gemeente Rotterdam heeft plannen om groots uit te pakken rond het duel”, schrijft 1908. “Het heeft er alle schijn van dat De Kuip op de wedstrijddag opnieuw omgetoverd wordt tot vesting. Het doel is om incidenten rondom De Klassieker te voorkomen, hoewel er afgelopen Klassieker zich geen noemenswaardige akkefietjes voordeden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *