FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord had gesprek met ontslagen John de Jong’

Sinds het vertrek van Frank Arnesen zijn ze bij Feyenoord nog altijd opzoek naar een nieuwe technisch directeur. Een aantal namen zijn al langsgekomen maar nu blijkt ook John de Jong te zijn gepolst.

Met dat nieuws komt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. “De Jong hebben ze een tijd geleden gepolst of die er wat voor zou voelen om bij Feyenoord aan het werk te gaan, maar die is net weg bij PSV.

Krabbendam denk dat De Jong wel geschikt is voor de functie van technisch directeur bij Feyenoord. “Hij heeft het daar niet heel slecht gedaan en het is een prima jongen om in je organisatie te hebben. Maar volgens mij ziet die dat nu nog niet zitten.” Ook de naam van Henk van Stee wordt genoemd, die onlangs zelf al aangaf wel open te staan voor de ‘leuke uitdaging’ bij Feyenoord.

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, geciteerd door FR12.nl vertelde eerder al een duidelijke profielschets te hebben van de nieuwe technisch directeur. “We hebben natuurlijk al veel besluiten genomen. De scouting is geïnstalleerd, er zijn veel spelers gehaald. Nu zouden we wat andere initiatieven willen ontplooien, zoals buiten de landsgrenzen betere relaties opbouwen, dus zoeken we iemand die dat ook kan managen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *