FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ben gek op Nederlandse voetbal, maar niet van Feyenoord-fans’

Maurizio Sarri, de trainer van Lazio Roma heeft nog eens uitgehaald naar de supporters van Feyenoord. Hij is namelijk nog altijd boos over de gedragingen van de fans richting zijn persoon. Donderdag speelt hij in eigen huis met zijn ploeg tegen AZ.

Het is de tweede keer dit seizoen dat de Romeinen een Nederlandse club treffen. In de groepsfase van de Europa League was Feyenoord de tegenstander. Na de wedstrijd in Rotterdam was Sarri boos omdat hij bekogeld zou zijn met zakken urine en bekers bier.

Nu komen de Feyenoord-fans opnieuw ter sprake. “Het enige wat ik niet leuk vind aan het Nederlandse voetbal zijn de fans van Feyenoord”, zegt Sarri op de persconferentie. Desondanks heeft de coach de Eredivisie wel hoog zitten. “Het verschil met de Serie A is niet zo groot. In Nederland missen ze alleen een team met de kracht van Napoli. Voor de rest zijn de teams gelijk.”

Sarri is ook op zijn hoede voor AZ. “We gaan spelen tegen een team dat in de strijd is voor het kampioenschap op het hoogste niveau. AZ heeft in Nederland maar één punt minder dan Ajax Het is een sterke, dynamische en zeer intense ploeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *