FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spaanse club wordt steeds meer concreet voor Santiago Giménez’

Feyenoord-spits Santiago Giménez heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Spaanse Sevilla. De interesse in hem begint steeds serieuzer te worden. Hier maakt de Mexicaanse journalist Kery Ruiz melding van.

Ruiz laat via zijn Twitter-kanaal weten: “Sevilla’s interesse in Santiago Giménez neemt toe.” De Spaanse club is voornemens om komende zomer door te selecteren. Verschillende spelers dienen de club te verlaten, waar de Mexicaanse spits van Feyenoord juist één van de nieuwkomers moet worden.

De zaakwaarnemer van Giménez bevestigde de interesse van Sevilla eerder al. Het is overigens nog wel de vraag of de spits al voornemens is om na één seizoen Feyenoord over te stappen naar een andere club. Eerder werd immers gemeld dat hij en zijn management neigen naar een tweede seizoen in Nederland.

In de voetbalwereld maakt een verleidelijk aanbod dit soort standpunten niet zelden vloeibaar. Het grote voordeel is dat de 21-jarige spits nog tot medio 2026 onder contract ligt bij Feyenoord, dat daardoor de hoofdprijs kan vragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *