FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AZ-middenvelder over Lazio-sfeer: ‘De Kuip was meer indrukwekkend’

AZ wist gisteren in de Conference League te verrassen door Lazio Roma met 1-2 te verslaan. Middenvelder Sven Mijnans was niet onder de indruk van de sfeer in het stadion van de thuisploeg.

“Ik heb vooral van onszelf genoten”, aldus Mijnans na afloop in gesprek met ESPN. “Het was een mooie ambiance, maar het was niet heel speciaal ofzo. Een paar weken geleden hebben we De Kuip gehad, dat was een stuk indrukwekkender dan dit.” AZ speelde op 18 Feyenoord de uitwedstrijd tegen Feyenoord, en verloor toen met 2-1.

“Het is vooral leuk om hier te spelen”, vervolgt Mijnans, die afgelopen winter overkwam van Sparta. “Van Het Kasteel naar hier is natuurlijk mooi. Het is een fantastische stad. Je komt naar AZ om Europees te spelen en een hoger niveau te halen. Dat lukt ook wat makkelijker met de jongens om je heen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *