FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder hekelt kritiek van analist Kenneth Perez

Quilindschy Hartman timmert bij Feyenoord lekker aan de weg. Onlangs zat hij in het programma ‘Bij Andy in de auto’ en daar ging hij in op de kritiek die sommige analisten geven op Feyenoord. Hij geeft aan zich daaraan te kunnen storen.

“Bij ESPN zijn ze wel kritisch ja, vooral op Feyenoord soms”, merkt de 21-jarige linksback op. “Alle analisten hebben wel een beetje hun cluppie. Mario Been bijvoorbeeld, die is Feyenoorder, maar vooral Perez is best wel negatief soms. Vooral over Kökcü, dat is onze allerbeste speler met afstand! Wat die jongen op de trainingen doet is niet normaal. Hoe fit hij is, dan zegt Perez: ‘Hoe kan dat bij een topclub?’ Dan denk ik: houd je mond. Kökcü kan er mee omgaan, dus dan is het goed.”

In januari wees Perez nog op het vele balverlies van Kökçü. “Ik hoor en lees dat grote clubs hem volgen, wat ik onbegrijpelijk vind. Ik kan het me bijna niet voorstellen”, zei de analist na het gelijkspel tussen FC Utrecht en Feyenoord (1-1).

Kökçü reageerde zelf tegenover Voetbal International: “Perez kwam vorige week met een statistiek op de proppen dat ik zo veel balverlies had geleden tegen FC Utrecht. Zal best kloppen, al zeggen die cijfertjes niet waar op het veld dat gebeurde, hoe de loopacties waren van mijn medespelers, et cetera. Anyway, hij kwam ermee. Dan denk ik: Waarom alleen deze statistiek en niet die van het afgelopen half jaar? Het lijkt of-ie erop wacht, hè. Dat verbaast me dan.”

One thought on “Feyenoorder hekelt kritiek van analist Kenneth Perez

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *