FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Laatste training voor Klassieker slechts gedeeltelijk openbaar

De laatste training van Feyenoord alvorens de grote kraker met Ajax zal in een iets andere vorm worden weergegeven dan andere jaren. Alleen het eerste gedeelte van de sessie is openbaar voor supporters. Dit heeft de club inmiddels zelf bevestigt.

De ploeg van Arne Slot traint zaterdagmiddag om 16.00 uur en het eerste gedeelte zal naar verwachting een kwartier tot een half uur duren. Daarna traint Feyenoord besloten verder. ‘Vanwege de volle speelkalender heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee club de supporters de gelegenheid bieden om het team een boost te geven op weg naar deze wedstrijd en hen zo betrekken bij de aanloop naar het duel tussen de nummers 1 en 2 van Nederland. Door de training op deze wijze in te richten is beide mogelijk’, meldt Feyenoord.

Feyenoord treft Ajax zondag in de Johan Cruijff Arena. Drie dagen daarvoor is Shakhtar Donetsk de tegenstander in de return van de achtste finales van de Europa League. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *