FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Belangrijke schakel zet krabbel onder nieuw contract

Feyenoord heeft het contract van assistent Marino Pusic opengebroken. De rechterhand van Arne Slot ligt nu net als de oefenmeester zelf vast tot medio 2025 bij de Rotterdammers. Hij zegt in een reactie op de clubsite van Feyenoord erg blij te zijn met zijn contractverlenging.

“Ik voel me heel erg op mijn plek bij Feyenoord. Elke dag stap ik weer met plezier het veld op en de samenwerking met de spelers en de rest van de staf is ongelofelijk prettig.”

De Bosniër ziet dan ook nog voldoende perspectief voor een langere samenwerking. “Dat de club ook met mij verder wil zie ik als een bevestiging voor de weg die we met z’n allen zijn ingeslagen. Daar wil ik graag nog langer onderdeel van uitmaken en bouwen aan nog meer succes.”

Pušić is net als Slot sinds de zomer van 2021 verbonden aan Feyenoord. De Bosniër beleefde direct een succesvol eerste seizoen in Rotterdam met het halen van de Conference League-finale. Dit seizoen is Feyenoord ook nog op drie fronten actief.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *