FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord minimaal 40 miljoen pakken voor Mats Wieffer’

Theo ten Caat denkt dat Feyenoord met Mats Wieffer goud in handen heeft. Hij denkt dan ook dat ze over een aantal jaren kunnen gaan cashen voor de middenvelder. Hij ziet bijvoorbeeld een overstap van zijn pupil naar Bayern Munchen helemaal zitten.

Bij Jong FC Twente was Ten Caat de trainer van Wieffer. In gesprek met ESPN krijgt de voormalig jeugdtrainer de vraag waar het plafond van de Feyenoord-revelatie ligt. “Als je me nu op de man af vraagt, waar zijn plafond ligt… Hij is binnen twee jaar van de beloften van FC Twente naar de voorselectie van het Nederlands elftal gegaan. Als hij die lijn door kan trekken, is hij binnen twee of drie jaar weg bij Feyenoord. Misschien nog wel eerder.”

“Dan speelt hij op internationaal niveau, misschien wel Champions League”, gaat een overtuigde Ten Caat verder. “Ik denk dat hij heel goed zou passen bij Bayern München, hij heeft heel veel kwaliteiten voor de Duitse Bundesliga. Schalke zat ook twee of drie jaar achter hem aan. Of hij dan voor een miljoen of dertig à veertig kan gaan? Ja, minimaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *