FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV overweegt om Feyenoord transferdreun te geven’

De kans is groot dat PSV deze zomer afscheid zal gaan nemen van middenvelder Ibrahim Sangaré. Er is veel interesse voor de Ivoriaan en dan vooral uit de Engelse Premier League. Chelsea probeerde hem afgelopen zomer al in te lijven, maar destijds besloot PSV hem nog niet te laten gaan.

De Londenaren boden op dat moment maar liefst 40 miljoen euro, waardoor het inmiddels weet wat clubs willen betalen. Naar verluidt heeft Sangaré na dit seizoen in zijn contract een speciale clausule van 37 miljoen euro staan. Mocht de eredivisionist een dergelijk bedrag binnenkrijgen dan heeft het eveneens de mogelijkheid om te investeren in de selectie. Het kijkt daarbij naar binnen- en buitenland, waarbij Ramiz Zerrouki van FC Twente bovenaan de lijst staat. Volgens PSV zou hij de ideale middenvelder zijn om de komende jaren met het team door te groeien.

Eenvoudig zal het voor PSV echter niet worden om hem binnen te halen, zo weet Feyenoord inmiddels ook. Hoofdtrainer Arne Slot is zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Zerrouki en wilde hem zowel in de zomer- als winterstop hebben, maar telkens gooide FC Twente roet in het eten en haakte Feyenoord af.

De club uit Enschede vraagt naar verluidt ongeveer acht miljoen euro voor Zerrouki. PSV zou dat bedrag niet willen betalen, omdat de speler komende zomer al 25 jaar oud is. Volgens het bestuur zou het daarom lastig zijn om hem binnen een aantal seizoenen voor een hoger bedrag aan een buitenlandse club te verkopen. Mogelijk bieden de onderhandelingen tussen de twee clubs echter uitkomst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *