FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot ziet flink nadeel voor Feyenoord in titelstrijd

Vanavond speelt Feyenoord in de Europa League tegen Shakthar Donetsk. De Rotterdammers moeten flink aan de ban want de heenwedstrijd eindigde in 1-1. En dan zondag moeten ze naar Amsterdam voor de kraker tegen Ajax. Een zware dobber natuurlijk maar trainer Arne Slot weigert te klagen. Al erkent hij wel dat het een nadeel is.

“Maar wij hebben al heel vaak aangetoond dat we de datamodellen kunnen verslaan, maar die tonen natuurlijk wel aan dat een uitwedstrijd twee dagen na een wedstrijd de kans op een zege verkleint.”

De oefenmeester begrijpt echter wel dat de wedstrijd van zondag al enorm leeft. “Ik moest gisteren ergens zijn en toen ik terugliep, riep iemand naar me: Succes zondag. Ik vertelde dat we eerst donderdag nog moesten. Oh, tegen wie dan?, klonk het toen. Nou is dat natuurlijk geen grote steekproef, maar het zou best eens de afspiegeling kunnen zijn van hoe de meesten ernaar kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *