FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot blijft zondag op zijn hoede voor Ajax’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. En de Rotterdammers zullen daar met veel vertrouwen aan de aftrap verschijnen. Gisteren werd Shakthar Donetsk namelijk met 7-1 verslagen. Toch zal trainer Arne Slot op zijn hoede zijn.

Dit laat hij weten tegenover De Telegraaf. Bij ESPN gaf hij tekst en uitleg om niet te vroeg te willen juichen. “Nog steeds speel je op donderdag en heb je in Amsterdam zondag een lastige uitwedstrijd. Natuurlijk geeft dit veel vertrouwen en genoegdoening. Maar de waarheid ligt zondag om te ervaren of deze wedstrijd heeft geholpen of niet. Niet alleen vermoeidheid bepaalt een wedstrijd. Vandaag zag je raak een schot van buiten de zestien, dat het ook helpt.”

Slot zou liever zien dat de KNVB probeert om toppers niet na een midweekse wedstrijd te plannen. “In zijn algemeenheid zou de KNVB zo’n grote wedstrijd niet moeten doen na een Europese wedstrijd. Al is dat lastig, omdat je op voorhand niet weet of de grote wedstrijd Ajax-PSV is of Ajax-AZ. Dus is dit de realiteit”, toonde Slot zich realistisch.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *