FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

SUPERTIP: Livestream Ajax – Feyenoord | DE KLASSIEKER

Livestream Ajax Feyenoord | Zondag om 14.30 uur is het dan weer de hoogste tijd. Feyenoord gaat op bezoek bij Ajax in een absolute kraker van een wedstrijd. De Rotterdammers hopen haar drie punten voorsprong met succes te verdedigen of zelfs uit te breiden naar zes.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht AJAX of FEYENOORD deze wedstrijd winnen dan kun je maar liefst 100X je inzet terugpakken! Je hoeft alleen je favoriet te kiezen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal honderd euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren en te profiteren.

Unibet noteert de volgende quoteringen voor dit duel:

  • Ajax wint: 1,75
  • Gelijkspel: 4,25
  • Feyenoord wint: 4,40

Helaas biedt Unibet.nl van deze wedstrijd geen stream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden (Indien beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *