FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wil langer door met Oostenrijkse beul

Feyenoord wil het contract van Gernot Trauner openbreken en verlengen. Hier maakt het vaak goed ingevoerde 1908 melding van. Hij heeft in Rotterdam nog een contract tot 2025 maar ze willen daar een jaar aan vast plakken.

De Rotterdammers hebben de intentie om het contract met de dertigjarige verdediger met een jaar te verlengen. Daarmee hoopt Feyenoord een zomertransfer van Trauner af te wenden, die in de belangstelling zou staan van clubs uit de Bundsliga en de Premier League.

Trauner is onder trainer Arne Slot een vaste waarde in het elftal van Feyenoord. De verdediger gaf in een eerder stadium al aan goed op zijn plek te zitten in Rotterdam, maar het is onbekend of de Oostenrijks international zelf ook openstaat voor een contractverlenging.

In het Feyenoord-magazine Hand in Hand vertelde Trauner eerder al niet zo nodig weg te hoeven uit Rotterdam. “Ik wil bij Feyenoord blijven, ik heb hier voor vier jaar getekend. Ik ben hier met mijn gezin naartoe gekomen en dat was een grote verandering in ons leven. Mijn plan is dan ook hier te blijven. Rotterdam is ons thuis nu, het leven hier is niet zoveel anders dan in Oostenrijk en Rotterdam is een prachtige stad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *