FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Justin Bijlow staat voor rentree bij Feyenoord’

Het zal niet lang meer duren of Justin Bijlow is weer inzetbaar voor Feyenoord. De doelman zal vanaf morgen weer volledig meetrainen met de selectie en kan de slotfase van de competitie meemaken.

Jan Joost van Gangelen meldde dat zondagmiddag bij ESPN. Bijlow is aanwezig bij de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Hij is daar gezien zonder de brace om zijn arm. Nadat hij de training weer volledig heeft opgepakt, kan hij werken richting zijn rentree. In Amsterdam zal Timon Wellenreuther nog het doel verdedigen bij de ploeg van Arne Slot.

Bijlow liep zijn polsbreuk in februari op tijdens een training, waardoor hij vlak voor de topper thuis tegen PSV geblesseerd raakte. Het is zeker niet de eerste keer dat de blessuregevoelige doelman moet revalideren van een blessure. In de voorgaande seizoen miste hij zo ook al de nodige wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *