FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kokcu haalt uit: ‘Praatjes, denken dat ze de beste zijn’

Feyenoord wist vanmiddag een grote stap te zetten naar het kampioenschap. Op bezoek bij Ajax wonnen ze met 2-3. Na de wedstrijd stond aanvoerder Orkun Kokcu de pers te woord en hij hield zich niet in.

“Ik weet nu echt niet hoe de wedstrijd ging”, opent Kökcü. “Het maakt me helemaal niks uit! Ik persoonlijk was er wel een beetje klaar mee dat ze de hele dag praten voor de wedstrijd. Dat ze denken dat ze altijd de beste zijn. Vandaag hebben we laten zien dat we zijn weggelopen van ze en dat voelt lekker.”

Interviewer Hans Kraaij jr. merkt ‘rancune’ bij Kökcü. Laatstgenoemde ontkent dat zeker niet. “Zeker! Ze praten ook heel veel voor de wedstrijd. Zoals wij erin staan als Feyenoord: geen woorden maar daden! Dat hebben we vandaag weer laten zien.”

Vooral Lutsharel Geertruida kon op lof rekenen. De verdediger scoorde de winnende treffer. “Hij is eigenlijk waar Feyenoord voor staat. Hij komt misschien 200 meter van De Kuip vandaan. Hele goede jongen en blij dat hij mee mag met Oranje.”

One thought on “Kokcu haalt uit: ‘Praatjes, denken dat ze de beste zijn’

  1. Eindelijk die arrogantie afgestraft!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *