FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord ziet buitenlandse sterkhouder met blessure terugkeren

Gernot Trauner is vroegtijd teruggekeerd bij Feyenoord tijdens de interlandperiode. Hij kwam namelijk niet ongeschonden uit de strijd in het duel tussen Oostenrijk en Azerbeidzjan. Wel werd er met 4-1 gewonnen.

Naderhand reageerde bondscoach Ralf Ragnick op het uitvallen van de stopper. “Het gaat uiteindelijk bij Gernot om de pijngrens. We zullen zien hoe het verder gaat. Deze beslissing zullen we snel nemen.”

Trauner bleek uiteindelijk niet fit genoeg om tegen Estland in actie te komen maandagavond, waardoor de centrumverdediger terugkeerde naar Rotterdam. Feyenoord zag eerder Lutsharel Geertruida al terugkeren van een blessure, nadat de verdediger uitviel bij zijn Oranje-debuut tegen Frankrijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *