FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorders zien oude bekende graag terugkeren’

De supporters van Feyenoord zien Stefan de Vrij graag terugkeren bij ‘De Stadionclub’. Ze zullen hiervoor wel enige geduld moeten voor opbrengen want de mandekker staat op het punt om een nieuwe verbintenis te tekenen bij Internazionale.

Het huidige contract van De Vrij loopt komende zomer af. Naar verluidt tekent de oud-Feyenoorder een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2025 bij de Nerazzurri. De Vrij en Inter praten al geruime tijd met elkaar, waarbij het de vraag was of beide partijen elkaar zouden gaan vinden. De Oranje-international kan dit seizoen immers niet altijd rekenen op een basisplaats. Mogelijk heeft het transfervrije vertrek van Milan Skriniar naar Paris Saint Germain de onderhandelingen in een stroomversnelling gebracht. De Italiaanse topclub zou niet staan te springen om beide ervaren spelers uit Milaan te zien vertrekken.

De Vrij werd door Feyenoord in 2014 aan Lazio Roma verkocht. De Romeinen betaalden circa zeven miljoen euro. Na vier jaar bij Lazio stapte de verdediger transfervrij over naar Inter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *