FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord kan negentig procent van transferrechten pakken

Feyenoord heeft de mogelijkheid om in totaal negentig procent van de transferrechten te krijgen voor aanvaller Santiago Gimenez. Hier maakt journalist Martijn Krabbendam melding van.

Begin deze maand maakte ESPN Mexico bekend dat Feyenoord vijftig procent van de transferrechten op Gimenez zou bezitten, waar het vier miljoen euro voor zou hebben betaald. Onjuist, volgens Dennis te Kloese. “Dat bedrag ligt lager”, aldus de algemeen directeur onlangs in gesprek met de Volkskrant.

VI weet inmiddels hoe de vork precies in de steel zit. “Feyenoord heeft momenteel zeventig procent van de transferrechten op Gimenez. Ze kunnen er nog twintig procent bijkopen, dus dan hebben ze uiteindelijk negentig procent. Dus als je een heel goed bod hebt, dan houd je dat geld in ieder geval wel in je eigen organisatie. Maar een goede spits vinden is natuurlijk ook elke keer weer lastig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *