FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat fraaie slag en kondigt versterking aan

Feyenoord heeft haar eerste versterking voor het volgende seizoen binnen. Thomas van den Belt komt namelijk over van PEC Zwolle en tekent in Rotterdam een meerjarig contract. Ze betalen een transfersom van 850.000 euro voor de middenvelder.

Hij spreekt van een absolute droomtransfer. “Ik ben heel blij dat PEC Zwolle en Feyenoord tot overeenstemming zijn gekomen. Feyenoord is voor mij echt een fantastische club. Als jongen van de club heb ik de hele PEC Zwolle Voetbalacademie doorlopen en was mijn debuut het moment dat het allemaal echt begon. Daarna heb ik ook nog veel mooie momenten meegemaakt. Na de degradatie, die veel pijn en verdriet heeft gedaan, ben ik dit seizoen aan een nieuw hoofdstuk begonnen bij PEC Zwolle met maar één doel: promotie en een kampioenschap. Daar zal ik alles voor blijven geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *