FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in gesprek met Sevilla over inkomende transfer’

Feyenoord wil ook na de zomer kunnen beschikken over aanvaller Oussama Idrissi. En daarom willen de Rotterdammers hem defintief gaan overnemen van het Spaanse Sevilla. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij Sevilla, waardoor Feyenoord wel een afkoopsom op tafel moet leggen. Idrissi is in inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde en heeft de laatste maanden de technische staf van de Rotterdammers te weten overtuigen. Naar verluidt staat de 27-jarige buitenspeler zelf ook open voor een langer verblijf. Idrissi kwam dit seizoen tot nu toe tot vijf doelpunten en vijf assists.

Naast Idrissi moet ook Sebastian Szymański komend seizoen definitief worden ingelijfd door Feyenoord. De Poolse middenvelder wordt momenteel gehuurd van het Russische Dinamo Moskou, maar Feyenoord heeft bij de huurovereenkomst een optie tot koop bedongen. De koopoptie bedraagt tien miljoen euro, die investeerders rondom Feyenoord graag zouden lichten.

Volgens 1908.nl werken verschillende belangrijke figuren uit het bedrijfsleven aan een plan om Szymański definitief uit Rusland weg te halen. Feyenoord zou het aanbod van de investeerders nog niet hebben geaccepteerd, waarbij het ook nog niet duidelijk is of de clubleiding een dergelijk voorstel ziet zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *