FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke opsteker voor Feyenoord in aanloop naar Sparta’

Goed nieuws voor Feyenoord-trainer Arne Slot. De Oostenrijkse mandekker Genot Trauner lijkt namelijk inzetbaar te zijn voor het treffen met Sparta van aankomende zondag. Dit zei de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aan dit duel.

Trauner kwam met lichte knieklachten vervroegd terug van zijn interlandweek met Oostenrijk, maar de ernst valt erg mee. Een opluchting, waar zijn alternatief Geertruida ook al enkele weken in de lappenmand zit (hamstringblessure, opgelopen bij Oranje tegen Frankrijk).

“Het is even afwachten hoe hij reageert op deze training en we trainen zaterdag natuurlijk ook nog. Maar het is een positief teken als iemand twee dagen voor de wedstrijd meedoet aan een training”, aldus Slot op de persconferentie.

De Feyenoord-coach is op zijn hoede voor Sparta. “Ze hebben een paar spelers erbij gekregen die ze zeker niet zwakker hebben gemaakt. Het is knap dat ze erin zijn gebleven, daarna is het knap dat ze goede versterkingen hebben kunnen halen. Het is een elftal dat heel goed georganiseerd is. Met heel veel loopvermogen op het middenveld en een fysiek sterke spits. Heel knap hoe ze het doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *