FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Portugese club wil transferrecord breken voor Feyenoorder’

Het Portugese Benfica is deze zomer bereid om ver te gaan om een speler van Feyenoord binnen te halen. Volgens het medium 1908 gaat het om aanvoerder Orkun Kokcu. Trainer Roger Schmidt zou de Turks international hoog hebben zitten.

De Portugezen zijn nog altijd op zoek naar een vervanger voor de Argentijn Enzo Fernández, die voor ruim 120 miljoen euro vertrok naar Chelsea. Benfica wil een deel van dat bedrag besteden aan een opvolger, waarbij Kökcü als voorname kandidaat wordt gezien

Schmidt is fan van de Feyenoord-middenvelder en ziet de spelmaker graag naar Benfica komen. De Portugezen zouden op de slotdag in de afgelopen transferperiode ook al geïnformeerd hebben naar Kökcü, maar deden geen concreet bod. Dat had mogelijk ook te maken met de enorm hoge vraagprijs van Feyenoord, dat geen zaken wilde doen onder een bedrag van veertig miljoen euro.

Het is niet bekend of Feyenoord komende zomer opnieuw minstens veertig miljoen euro verlangt voor de Turks international, die in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2025. Wel lijkt de middenvelder goed te zijn voor een nieuw transferrecord bij een uitgaande transfer. Benfica zou niet de enige geïnteresseerde club zijn, ook vanuit de Premier League en de Serie A azen clubs op de komst van Kökcü. De middenvelder scoorde dit seizoen tot nu toe in 35 officiële duels twaalf doelpunten voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *