FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Brighton is overtuigt en wil deze zomer toeslaan bij Feyenoord’

Orkun Kokcu heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Engelse Brighton. Hier maakt het Engelse medium The Sun melding van. Die club is op zoek naar potentiële vervangers van Alexis Mac Allister en Moises Caicedo.

De Argentijnse en Ecuadoriaanse middenvelders genieten immers interesse van meerdere internationale topclubs. Beide spelers verlengden dit seizoen nog hun contract bij de huidige nummer zes van de Engelse competitie, maar de club houdt serieus rekening met een eventueel vertrek. The Seagulls lijken hun vizier te hebben gericht op Kökçü, die aanvoerder van Feyenoord.

Kökçü maakt in het huidige seizoen indruk in vrijwel alle competities. In 35 officiële wedstrijden wist hij maar liefst 12 keer het net te vinden. Feyenoord is koploper in de Eredivisie, staat in de kwartfinales van de Europa League en strijdt komende woensdag tegen Ajax om een finaleplek in de KNVB beker. De Turk heeft nog een contract tot medio 2025 in Rotterdam en vertegenwoordigt een marktwaarde van om en nabij de 30 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *