FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Quilindschy Hartman kon deze winter naar grote club’

Een grote club heeft zich in de winter gemeld voor Feyenoord-back Quilindschy Hartman. Hier maakt Rutger Vinke bij Studio 1908. Om welke club het gaat wil hij niet zeggen, maar is nog actief in Europa.

Er zijn op dit moment nog 24 clubs Europees actief, waarvan Feyenoord er een is. AC Milan, Napoli, Benfica, Internazionale, Real Madrid, Chelsea, Manchester City en Bayern München zijn de acht clubs die nog in de race zijn om de Champions League-titel.

In de Europa League maken naast Feyenoord ook Juventus, Sporting Portugal, Manchester United, Sevilla, AS Roma, Bayer Leverkusen en Union Sint-Gillis nog kans op de eindzege. Lech Poznan, Fiorentina, FC Basel, OGC Nice, KAA Gent, West Ham United, AZ en RSC Anderlecht zijn de acht clubs die nog actief zijn in de Conference League.

Hartman is dit seizoen doorgebroken bij Feyenoord en behoorde onlangs tot de voorselectie van het Nederlands elftal, maar overleefde in tegenstelling tot teamgenoten Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer de schifting niet. De linksback speelde tot nu toe 23 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *