FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord pakt uit en versterkt zich met deze speler

Feyenoord heeft zich definitief versterkt met de 17-jarige Leo Sauer. Hij komt over van het Slowaakse MSK Zilina en tekent een contract tot medio 2026 bij ‘De Stadionclub’.

Hij speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor Feyenoord O21, maakte in een oefenduel al zijn officieuze debuut in de hoofdmacht en heeft de technische staf en clubleiding overtuigd van zijn kwaliteiten. Hoe hoog de transfersom is die Feyenoord overmaakt naar Zilina, is niet bekend.

“Het ondertekenen van mijn contract geeft mij een zeer goed gevoel”, reageert Sauer, die uit de voeten kan als vleugelspeler en aanvallende middenvelder, op de Feyenoord-site. “Het is een teken dat er geloof in mij is en het is erg fijn dat ik mij bij deze grote club mag door ontwikkelen.”

Hoofd jeugdopleiding Rini Coolen is blij. “We zijn er als club erg content mee dat we een groot talent als Leo voor langere tijd aan ons hebben weten te binden. Leo heeft zich dit seizoen razendsnel weten aan te passen en heeft in korte tijd laten zien over veel kwaliteit en potentie te beschikken. Niet voor niets heeft hij al meerdere malen mogen aansluiten bij Feyenoord 1.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *