FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Benfica gaat werk maken van Feyenoord-spits’

De kans is zeer realistisch te noemen dat Santiago Giménez alweer na een seizoen bij Feyenoord zal vertrekken. Het Portugese Benfica wil hem namelijk graag losweken van de Rotterdammers.

is bezig aan een geweldige opmars. De Mexicaan maakte vorig jaar zomer de overstap naar Feyenoord, waar hij aan de basis staat van de huidige successen. Na 35 officiële wedstrijden in Rotterdamse dienst staat de teller al op zestien doelpunten en dat terwijl hij pas na de WK-break onomstreden werd.

De naam van Giménez valt al enige tijd in relatie tot andere clubs, waaronder Sevilla en de Portugese top. Inmiddels lijkt het er dus op dat Benfica bereidwillig is om door te pakken. De doorgaans betrouwbare Pedro Sepúlveda meldt dat er inmiddels al contact is gelegd met diens entourage.

Sepúlveda heeft ook al een indicatie van de mogelijke transfersom. Feyenoord zou twintig tot 25 miljoen euro willen verdienen aan de Mexicaanse spits. Zijn huidige contract loopt door tot de zomer van 2026, waardoor de Rotterdammers sterk staan in de eventuele onderhandelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *