FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil 600 procent winst maken op zomeraankoop’

Het Portugese Benfica wil serieus werk gaan maken van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Volgens het medium O Glorioso zouden ze al in gesprek zijn met de zaakwaarnemer van de Mexicaan.

Feyenoord zou 20 à 25 miljoen euro verlangen voor de 21-jarige Mexicaan, voor wie vorige zomer nog vier miljoen werd betaald. Zijn contract in De Kuip loopt bovendien tot medio 2026. De vader van Gimenez gaf onlangs aan dat het de ambitie van de goalgetter is om bij Feyenoord te blijven. Tegelijkertijd kon hij een vertrek niet uitsluiten. “Er kan interesse komen van clubs door de manier waarop Santiago speelt, soms kan het dan moeilijk zijn om iemand te behouden”, liet Christian Gimenez vorige week weten. Met negen goals in de Eredivisie, twee in de KNVB Beker en vijf in de Europa League, staat zijn zoon er in ieder geval goed op.

Dat laatste bevestigt ook Dennis te Kloese. “Het zit voortdurend vol met scouts die hem komen bekijken”, vertelt de algemeen directeur van Feyenoord in het Algemeen Dagblad. Clubs hebben zich desondanks nog niet formeel gemeld bij de Eredivisie-koploper, die nog niet happig is op een vertrek. “Hij staat ook pas sinds de winterstop echt in de basis”, zegt Te Kloese.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *