FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ricardo Pepi ziet niets in overstap naar de Premier League’

Ricardo Pepi vertrek aan het einde van het seizoen bij het Duitse FC Augsburg. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Afgelopen maand werd in de Nederlandse media al duidelijk dat Pepi op de radar staat bij PSV en Feyenoord. Nu heeft Romano dit nieuws bevestigd. De dertigjarige sportjournalist laat weten dat de Amerikaanse spits definitief niet bij FC Augsburg, de club die Pepi dit seizoen aan FC Groningen verhuurd, zal blijven. De international van de Verenigde Staten heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer. PSV en Feyenoord lijken goede papieren te hebben. Er was ook een Premier League-club met interesse, maar een stap naar het hoogste niveau in Engeland ziet Pepi niet zitten.

Pepi is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes in de selectie van FC Groningen. Hij kwam dit Eredivisie-seizoen tot dusver al 22 keer in actie voor de Trots van het Noorden. Daarin was de twintigjarige Amerikaan goed voor tien treffers en drie assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *