FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tegenslag voor Ajax in aanloop naar bekerkraker in De Kuip’

Een flinke domper voor Ajax in aanloop naar de bekerkraker met Feyenoord. Ze kunnen namelijk geen beroep doen op vleugelverdediger Devyne Rensch. Dit betekend dat de Amsterdammers een beroep zullen moeten doen op de Mexicaan Jorge Sanchez.

Hij kwam sinds het Eredivisie-duel met sc Heerenveen op 12 maart niet meer in actie. Hij miste de belangrijke krachtmeting met Feyenoord met het oog op de titelstrijd (2-3) en het bezoek aan Go Ahead Eagles (0-0). Ook het duel met de Rotterdamse aartsrivaal in de halve finale van de KNVB Beker komt dus te vroeg. “Hij is niet op tijd fit”, bevestigt John Heitinga, geciteerd door De Telegraaf. Hoe lang Rensch nog aan de kant staat, is niet duidelijk.

De trainer van Ajax lijkt ondertussen vast te houden aan Sánchez op rechtsback. De Mexicaans international ontsnapt echter niet aan kritiek op zijn spel. Voor de Amsterdammers lijkt de KNVB Beker de laatste kans op een prijs dit seizoen. Naast Rensch ontbreekt alleen Ahmetcan Kaplan. Steven Bergwijn is wel weer volledig fit. “Hij heeft volle bak getraind, heeft geen reactie gekregen en kan starten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *