FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ajax heeft aangifte gedaan bij de politie

Ajax gaat aangifte doen tegen de persoon die Davy Klaassen gisteren verwondde tijdens de bekerklassieker. Hier maken zowel De Telegraaf als ESPN melding van.

De man uit Roelofarendsveen raakte Klaassen met een aansteker. Hij is inmiddels opgepakt. Klaassen wist voor de camera van ESPN nog niet of hij aangifte ging doen, maar toen was al bekend dat Ajax sowieso actie gaat ondernemen. “Anders kan het OM niets ondernemen”, tekent De Telegraaf op.

Volgens de ochtendkrant besloot Ajax de Klassieker te vervolgen door de gebeurtenissen tijdens Vitesse – Sparta, nu dertien maanden geleden. Nadat doelman Maduka Okoye werd belaagd door Vitesse-fans, werd de wedstrijd gestaakt en moest Sparta voor zes minuten terugkeren naar Arnhem. ‘Ajax had geen zin in een nieuw bezoek aan De Kuip’, klinkt het.

De KNVB en vanuit de politiek werd al met afschuw gereageerd op de wantoestanden in De Kuip. De Klassieker lag uiteindelijk een half stil. Na de hervatting werd niet meer gescoord, waardoor Ajax op 30 april tegenover PSV staat in de finale van de KNVB Beker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *