FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Newcastle United meldt zich bij Feyenoord voor ster’

Newcastle United overweegt om zich deze zomer te gaan melden bij Feyenoord voor aanvaller Santiago Gimenez. Hier maakt het Mexicaanse medium La Razon melding van.

Giménez staat bij meer clubs op het wensenlijstje. Naast Newcastle United worden ook Benfica en FC Porto genoemd, waar Sevilla eerder eveneens ter sprake werd gebracht. De kans is dan ook groot dat er komende zomer al concrete interesse ontstaat voor de Feyenoord-spits.

Sinds zijn komst naar Feyenoord heeft Giménez een grote ontwikkeling doorgemaakt. Vooral sinds de WK-break weet hij opvallend makkelijk het net te vinden voor de Rotterdamse club. Woensdagavond scoorde hij opnieuw tegen Ajax (1-2 nederlaag).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *