FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

GOALGETTER: ‘Ik had dit seizoen graag nog voor Feyenoord gespeeld’

Cyriel Dessers was afgelopen seizoen de grote man bij Feyenoord. Hij maakte goal na goal en haalde met de Rotterdammers zelfs de finale van de Conference League. het leverde hem een fraaie transfer op naar de Italiaanse Serie A. Hij maakt daar nu zijn doelpunten voor Cremonese en denkt nog vaak terug aan het vorige seizoen.

“Ik ben heel blij als ik Feyenoord nu zie spelen, zoals in De Klassieker in de Johan Cruijff ArenA”, aldus Dessers in een interview met Voetbal International. “Ik hoop echt dat ze kampioen gaan worden.”

“Of ik niet liever nu bij Feyenoord had gespeeld? Tja, ik denk dat elke speler die na vorig seizoen bij Feyenoord is vertrokken, nu heel graag met Feyenoord om de titel had willen strijden en weer zo ver had willen komen in Europa”, vervolgt de Belg. “Maar wat de toekomst brengt, heb je niet altijd in eigen hand. Voor mij was het een puzzel met Genk en Feyenoord die in elkaar moest vallen om langer te kunnen blijven. Ik ben vooral heel blij voor Feyenoord en de fans dat het nu zo goed gaat.”

Santiago Gimenez kreeg dit seizoen de grote verantwoordelijkheid en taak toebedeeld om Dessers op te volgen in De Kuip. Daar slaagt de Mexicaan vooralsnog behoorlijk in. “Vorig jaar zomer heb ik nog met Nigeria tegen hem en Mexico gespeeld. Toen zag ik al dat hij een echte goalgetter rond zestien is: een killer. Ik vind het mooi om te zien hoe hij is ontploft in 2023.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *