FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat opnieuw toe en bindt spits tot 2026

Feyenoord heeft de talentvolle spits Kelvin Neijenhuis aan zich weten te binden. De vijftienjarige aanvaller heeft een contract ondertekend tot medio 2026 bij de Rotterdammers. Hij speelt al sinds zijn zevende jaar voor de club.

Hoofd Jeugdopleidingen Rini Coolen zegt over hem: “Kelvin valt het beste te omschrijven als een leergierige en serieuze jongen die iedere dag het maximale uit zichzelf probeert te halen. Middels het gemakkelijk scoren van doelpunten beschikt Kelvin in zijn positie als centrumspits tevens over een zeer specifieke kwaliteit.” “Het is dan ook mooi dat al het harde werken van hem nu beloond is met het ondertekenen van zijn eerste profcontract bij de club waar hij al een groot gedeelte van zijn leven speelt”, aldus Coolen.

En logischerwijs is ook Neijenhuis zelf dolenthousiast. “Het ondertekenen van dit contract toont vanuit de club een blijk van waardering en stimuleert mij om nog meer uit mezelf te halen. Mijn droom is om ooit in De Kuip te mogen spelen. Dat lijk me het mooiste wat er is en blijf ik hard mijn best voor doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *