FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Manchester United meldt zich bij Feyenoord voor aanvaller’

Manchester United heeft concrete interesse in Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Er zouden zelfs al gesprekken gaande zijn tussen beide clubs. Hier maakt het  Mexicaanse W Deportes melding van. De club van Ten Hag zou al meerdere wedstrijden hebben bekeken van Giménez. Het medium meldt ook dat er interesse is van Brighton & Hove Albion.

Benfica wil de Mexicaan ook graag vastleggen, maar alleen onder deze voorwaarde. “Benfica slaat pas toe als hun eerste spits wordt verkocht”, meldt Valentijn Driessen in Kick-Off-podcast van De Telegraaf. “Kan me goed voorstellen dat Benfica geïnteresseerd is”, reageert Mike Verweij daar weer op. “Ik denk dat Feyenoord de hoofdprijs gaat incasseren. Giménez daar staat geen maat op in de Eredivisie momenteel. Slot deed het aan het begin nog om en om met Danilo.”

Giménez is niet de eerste optie als spits bij Manchester United, want de club wil nog altijd heel graag Harry Kane contracteren. Alleen wordt het financieel nog altijd lastig om hem los te weken van Tottenham Hotspur, daarom wordt er met de Feyenoord-spits naar alternatieven gekeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *