FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

José Mourinho niet onder indruk van ‘vijandige’ Kuip

Het AS Roma van manager José Mourinho gaat vanavond op bezoek bij Feyenoord in strijd om de Europa League. En door zijn grote ervaring is de oefenmeester niet onder de indruk van de voetbaltempel in Rotterdam.

“Als het supportersklimaat vijandig is, buiten het veld, vind ik het vooral voor de fans zelf en voor jullie allemaal jammer”, reageerde Mourinho op geheel eigen wijze tijdens de persconferentie, na een vraag over het aanstekerincident in De Klassieker met Davy Klaassen. “Jullie hebben zelf een veiligheidsprobleem op te lossen.”

Bij vragen over de sfeer haalde The Special One zijn schouders op. “Op het veld zullen twee teams staan die normaal met elkaar om zullen gaan. Daar zullen we geen problemen te zien krijgen”, stelt de oefenmeester.

“Als de sfeer vijandig is, is dat jammer”, reageerde Mourinho vrij achteloos. “Ik baal vooral van het feit dat onze fans hier niet aanwezig zijn. Verder denk ik: als de supporters van Feyenoord op de tribunes blijven, vind ik ze leuk. Dat is toch geen probleem?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *