FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Einde seizoen voor Feyenoord-aanvaller

Feyenoord kan de rest van het seizoen niet meer beschikken over aanvaller Patrik Walemark. Vanwege een spierblessure moet de aanvaller onder het mes. Een lange revalidatieperiode is wat wacht voor de talentvolle Zweed.

De Stadionclub schrijft op de clubwebsite: “Walemark liep de blessure op in aanloop naar de eerste ontmoeting met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League en zat om die reden zowel tegen de Romeinse ploeg als tegen SC Cambuur al niet bij de wedstrijdselectie.”

De teller van Walemark staat mede door slepend blessureleed dit seizoen pas op 21 officiële wedstrijden voor Feyenoord. In december jongstleden zei Slot al eens over de rechtsbuiten: “De lat ligt bij mij vrij hoog. Hij kan daar nog niet altijd aan voldoen.”

Het laatste optreden van de dribbelaar dateert al weer van 5 februari, thuis tegen PSV (2-2). De 21-jarige linkspoot kwam in januari 2022 voor zo’n 3,5 miljoen euro over van Häcken BK.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *