FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Zomerse Ajax-aankoop had ook de keuze voor Feyenoord

Ajax versterkte zich afgelopen zomer met de Duitse middenvelder Florian Grillitsch. En zelf heeft de speler daar nog geen seconde spijt van gehad. De controleur had ook de mogelijkheid om voor Feyenoord te kiezen, maar daar viel zijn keuze uiteindelijk toch niet op.

Hij speelde maandenlang een bijrol in Amsterdam, maar stond tegen FC Emmen (3-1) voor de tweede keer op rij in de basis.

“Het is niet makkelijk voor een speler als je maanden niet speelt. Maar natuurlijk heb ik geen spijt van mijn keuze voor Ajax”, lacht de Oostenrijker. “Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik heb zo hard getraind als ik kon. Nu krijg ik de kans en wil ik meer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *