FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Daadkrachtig Feyenoord komt met mooi nieuws naar buiten’

Feyenoord heeft Mats Wieffer beloond voor zijn goede speler. Hij heeft een nieuw verbeterd contract getekend dat hem tot medio 2027 houdt bij de Rotterdammers.

Hij kwam vorig jaar zomer over van Excelsior en is uitgegroeid tot een vaste waarde. “Ik heb al vaker gezegd dat het snel is gegaan en ook wel een beetje onwerkelijk aanvoelt soms”, vertelt de middenvelder op de clubwebsite. “Maar toen ik de kans kreeg ben ik er vol voor gegaan en het maakt mij ongelofelijk trots dat ik hier nu sta.”

De Oranje-international vervolgt: “Deze beloning is niet alleen een extra bevestiging, maar laat mij er toch ook weer even bij stilstaan hoe bijzonder het is wat ik nu allemaal mee maak. Tegelijkertijd wil ik niets liever dan er alles aan doen deze lijn door te trekken. Als we als team blijven doen wat ons al het hele seizoen kenmerkt dan kunnen het nog hele mooie weken worden.”

Wieffer knokte zich gaandeweg het seizoen in de basis bij Feyenoord. Hij maakte zoveel indruk dat bondscoach Ronald Koeman hem selecteerde voor de interlandperiode van vorige maand. Uitgerekend in De Kuip debuteerde hij in de met 3-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *