FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Europese subtopper noteert deze Feyenoorders op haar shortlist’

Scouts van de Spaanse club Sevilla zaten gisteren in Leeuwarden op de tribune voor drie Feyenoorders. Hier maakt het medium 1908 melding van. Het zou gaan om Mats Wieffer, Orkun Kokcu en Oussama Idrissi.

Kökcü was afgelopen zomer al in beeld bij de huidige nummer twaalf van La Liga. De club voerde toen gesprekken met het kamp van de Feyenoord-aanvoerder. Wieffer staat nu dus ook op de radar van Sevilla. Volgens 1908 kon het optreden van de revelatie de Spaanse scout wel bekoren, ondanks dat onderhandelingen over een contractverlenging ‘de goede kant’ opgaan.

Idrissi is juist nog eigendom van Sevilla. Feyenoord huurt hem dit seizoen van de club. De Rotterdammers hebben geen optie tot koop, waardoor Idrissi normaal gesproken terugkeert naar Andalusië na dit seizoen. Bij Sevilla is de Marokkaans international nooit uitgegroeid tot een vaste waarde, maar in het elftal van trainer Arne Slot is dat wel het geval.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *