FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Twee Feyenoorders getipt bij Europese grootmacht’

Naast Feyenoord is Liverpool de tweede liefde van Dirk Kuyt. En in de Britse pers werd hem onlangs gevraagd welke Feyenoorders er niet zouden misstaan in het elftal van Liverpool momenteel. Hij vindt in ieder geval dat Liverpool er goed aan zou doen om de jongelingen van Feyenoord nauwlettend in de gaten te houden.

“Ik ben Feyenoorder en ze doen het goed nu. Ze hebben een goede manager met Arne Slot en jonge spelers als Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida kloppen op de deur”, vertelt de Katwijker in gesprek met de Liverpool Echo.

“Het zal niet lang duren voor de Europese topclubs zich voor hen zullen melden”, vervolgt Kuijt, die Kökcü en Geertruida zelf van dichtbij meemaakte toen hij nog als jeugdtrainer in Rotterdam werkte. “Ik hoop dat Liverpool geïnteresseerd is in spelers van Feyenoord. Ikzelf ben het bewijs dat het kan werken.”

Kökcü wordt vooralsnog met name aan twee andere Engelse grootmachten (Arsenal en Manchester United) gelinkt. Ook Borussia Dortmund en SL Benfica hebben serieuze interesse in de Turkse middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *