FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat voor deze zeer intelligente speler’

Feyenoord wil deze zomer uitpakken met de komst van Bryce Jamison. Hier maakt het medium Transfermarkt melding van. Hij is een zeventienjarig talent van het Amerikaanse Orange County SC.

Beide clubs onderhouden een samenwerkingsverband. Naar verluidt heeft de vleugelaanvaller reeds meegetraind met de Rotterdamse club, waar hij een positieve indruk heeft achtergelaten. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat hij permanent overstapt naar Europa.

Hoofdtrainer Richard Chaplow van de Amerikaanse club is zeer te spreken over diens prestaties. “Met zijn drang naar voren en snelheid is hij een wapen voor ons, dat kan iedereen zien. Hij is een zeer intelligente speler en hij voert meteen uit wat we van hem vragen. Zijn vermogen om informatie te verwerken is echt indrukwekkend.”

Een transfer naar Europa lonkt voor de tienersensatie van Orange County. Chaplow is duidelijk: “Hij kan dit ook in Engeland, zo goed is hij. Hij zal niet lang voor ons spelen. We genieten van hem zolang hij hier nog is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *