FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt uitstekend nieuws te horen over huurling’

De kans is niet groot dat Sebastian Szymanski deze zomer terugkeert bij Dinamo Moskou. Dit heeft zijn zaakwaarnemer Mariusz Piekarski op de Poolse televisie laten weten. Feyenoord zou hem graag willen overnemen van de Russen.

“Sebastian is zelf erg blij met deze huurtransfer”, vertelt zijn zaakwaarnemer bij de Poolse show. “Tot nu toe is deze huurdeal een schot in de roos gebleken. Nu de competitie zijn einde nadert, voeren we meer en meer gesprekken. Normaal gesproken is Szymanski eigendom van Dinamo Moskou natuurlijk, maar hij wil niet terug.” Eerder liet de Poolse middenvelder zelf al doorschemeren dat zijn huurtransfer in eerste instantie kwam door de oorlog die Rusland voert.

Ook de FIFA kan Feyenoord nog een handje helpen met het veranderen van de regels. De bond kan buitenlandse spelers transfervrij laten vertrekken uit Rusland en Oekraïne, net als dat gebeurde bij het uitbreken van de oorlog. Omdat de situatie nog niet radicaal beter is geworden in de oorlog, kan het zijn dat Feyenoord een goedkope slag kan slaan bij Szymanski.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *